Witte auto rijdt overdat op een asfaltweg

Autoverzekering nodig?

Premie berekenen

Autoverzekering Unigarant

De beste voorwaarden en laagste premie voor uw autoverzekering van logo Unigarant.

Bij een autoverzekering van Unigarant profiteert u van goede service met zo min mogelijk geregel. U kunt uw Unigarant autoverzekering eenvoudig online berekenen en direct afsluiten.

Autoverzekering Unigarant specificaties

  • Uitstekende schadeafhandeling
  • Geen eigen risico met de Unigarant Schadeservice
  • Bij volledig casco; 1 jaar nieuwwaardegarantie
  • Tot 80% no-claimkorting
  • Tevredenheidsgarantie: 14 dagen bedenktijd

Premie berekenen

Soorten autoverzekering unigarant

WA (wettelijke aansprakelijkheid)

Deze dekking is wettelijk verplicht. Onder deze dekking valt alleen schade die u met uw auto aan anderen toebrengt. Schade is bij Unigarant verzekerd tot een bedrag per gebeurtenis van EUR 2.500.000 voor materiƫle schade en EUR 5.000.000 voor schade aan personen (letselschade).

WA + beperkt casco

Met deze dekking bent u ook verzekerd tegen een aantal schades aan uw eigen auto, zoals bijvoorbeeld brand, storm, diefstal en ruitbreuk. Bij ruitreparaties is geen eigen risico van toepassing. Als u de ruit laat vervangen door een door Unigarant geselecteerde ruithersteller Autototaalglas of GlasGarant, wordt het eigen risico met EUR 75 verlaagd. Reparatie of vervanging van een ruit door een (ander) niet FOCWA autoruitherstelbedrijf, is uitgesloten.

WA + volledig casco

Bij deze dekking is niet alleen schade zoals brand of storm aan uw eigen auto gedekt, maar ook schade aan uw auto die u zelf veroorzaakt. Bij volledig casco profiteert u van 12 maanden nieuwwaarde- en aanschafwaardegarantie. De aanschafwaardegarantie geldt zowel voor nieuwe als gebruikte occasions. Er bestaat de mogelijkheid om te kiezen voor 3 jaar aanschafwaardegarantie met 10% overdekking. Bij totaal verlies binnen de eerste drie jaar na de aanschafdatum wordt de aanschafwaarde vergoed tot max. EUR 50.000. Na deze periode krijgt u de dagwaarde + 10% vergoedt. 

Verzekeringsadviseur schud de hand met klant waarbij een autoverzekering is afgesloten