Een witte rijdende bestelbus op straat

Op zoek naar een bedrijfsautoverzekering?

Premie berekenen

Bedrijfsautoverzekering Klaverblad

Een goede premie en mooie voorwaarden voor uw bedrijfsautoverzekering van logo Klaverblad Verzekeringen

Met de bedrijfsautoverzekering van Klaverblad bent u gewoon goed verzekerd tegen een aantrekkelijke premie. Klaverblad biedt een goede premie en mooie voorwaarden voor uw bedrijfsautoverzekering. Regel uw Klaverblad bedrijfsautoverzekering online via Amstelgeld!

Bedrijfsautoverzekering Klaverblad specificaties

  • Ook voor bestelauto's
  • Kies zelf bij welke garage u uw bedrijfsauto laat repareren
  • Korting tot 75%, afhankelijk van aantal schadevrije jaren
  • Tevredenheidsgarantie: 14 dagen bedenktijd

Premie berekenen

Soorten bedrijfsautoverzekering Klaverblad

WA (wettelijke aansprakelijkheid)

Deze dekking is wettelijk verplicht. Onder deze dekking valt alleen schade die u met uw auto aan anderen toebrengt.

WA + beperkt casco

Met deze dekking bent u ook verzekerd tegen een aantal schades aan uw eigen auto, zoals bijvoorbeeld brand, storm, diefstal en ruitbreuk. Schade aan uw auto door aanrijdingen, door u zelf veroorzaakt, is niet verzekerd.

WA+volledig casco

Bij deze dekking is niet alleen schade zoals brand of storm aan uw eigen auto gedekt, maar ook schade aan uw auto die u zelf veroorzaakt.

Aanvullende dekkingen

Ongevallenverzekering voor inzittenden

Een ongevallenverzekering voor inzittenden vergoedt een vooraf vastgesteld bedrag bij blijvende invaliditeit of overlijden van u of andere inzittenden van de verzekerde auto na een gedekt ongeval.

RechtsbijstandĀ­verzekering

De rechtsbijstandverzekering voor auto's geeft dekking voor rechtshulp bij het verhalen van schade en/of bij strafzaken.

Schadeverzekering voor inzittenden

De schadeverzekering voor inzittenden vergoedt ongeacht de schuldvraag de door de bestuurder of andere inzittenden opgelopen schade tot maximaal EUR 1.000.000. De werkelijk geleden schade wordt vergoed. Deze schade kan bestaan uit zaakschade (kleding, bagage et cetera) en uit inkomstenderving, huishoudelijke hulp, medische kosten, smartengeld en uitvaartkosten.

Schadevrije jaren

Opgebouwde schadevrije jaren worden na beƫindiging van een motorrijtuigenverzekering in de meeste gevallen geregistreerd in Roy data. Roy Data is de naam van een database voor royementsverklaringen voor de motorrijtuigenverzekeringsmarkt waarin de royementsgegevens met een royementsdatum sinds 1 september 2007 worden opgenomen. De opbouw van schadevrije jaren is voertuiggebonden. Schadevrije jaren die worden opgebouwd op een actieve lopende motorrijtuigenverzekering kunnen niet worden opgegeven bij het afsluiten van een andere nieuwe motorrijtuigenverzekering. Eenmaal geregistreerde schadevrije jaren zijn doorgaans een jaar geldig. Afwijking tussen de door u opgegeven schadevrije jaren en het aantal dat u kunt overleggen, kan leiden tot een aangepaste premie en een eventuele herbeoordeling van uw aanvraag. Indien u vooraf het aantal opgebouwde schadevrije jaren wilt weten kunt u contact opnemen met uw verzekeraar of assurantietussenpersoon.