familie vakantie op een camping met caravans en campers rondom een meer

Caravanverzekering nodig?

Premie berekenen

Caravanverzekering Unigarant

De beste voorwaarden en laagste premie voor uw caravanverzekering van logo Unigarant

Of u nu een toercaravan, vouwwagen of stacaravan heeft, met de caravanverzekering van Unigarant kunt u altijd onbezorgd op vakantie. De caravanverzekering kent een zeer uitgebreide dekking, waarmee u goed verzekerd bent.

Caravanverzekering Unigarant specificaties

  • Hoge korting bij hagelbestendig dak
  • Vervangende caravan of vergoeding voor vervangend verblijf
  • 3 jaar aanschafwaardedekking (Nieuw)
  • Tevredenheidsgarantie: 14 dagen bedenktijd

Premie berekenen

Wat is verzekerd?

Met de Unigarant caravanverzekering bent u gedekt tegen de gevolgen van verkeers- en stallingschade, schade door brand, vandalisme, inbraak, overstroming, lawines of eigen gebrek (niet bij verzekering tegen dagwaarde) en diefstal. 

Uw toercaravan of vouwwagen is het hele jaar door verzekerd in Nederland en maximaal 6 maanden per jaar aaneengesloten elders in Europa en in alle niet-Europese landen rond de Middellandse Zee. Uw stacaravan is het hele jaar door verzekerd in Nederland. 

De Unigarant caravanverzekering kent drie dekkingen:

De aanschafwaarde dekking kunt u alleen sluiten als u een caravan bezit met een bouwjaar van jonger dan twee jaar. Op de caravanverzekering is bij diefstal alleen sprake van dekking als de caravan is voorzien van een door SCM gecertificeerd disselslot en/of wielklem. 

Wat is er gedekt?

Rechtsbijstand

Soms kunt u in een gecompliceerde juridische situatie verzeilen. Met de dekking rechtsbijstand verzekert u zich bij een caravanschade van professionele ondersteuning, in de vorm van verkeers-, straf- en contractrechtsbijstand in binnen- en buitenland.

Gratis vervangende caravan

Wanneer uw caravan tijdens uw vakantie of aan het begin van uw vakantie door schade onbruikbaar wordt, krijgt u tot maximaal 30 dagen gratis een vervangende caravan of mag u een andere accommodatie huren.

Inventaris en inboedel

Onder inventaris en inboedel wordt verstaan de losse inventaris die niet door de fabrikant is meegeleverd, zoals televisie, beddengoed, gordijnen en eet- en drinkgerei. Inventaris of inboedel kunt u apart meeverzekeren tegen o.a. brand en diefstal. Met deze dekking is ook de inventaris van uw caravan tot EUR 2.500 meeverzekerd.

Hagel- en stormschadeHagel- en stormschade

Naar wens kunt u de dekking van uw caravanverzekering verder uitbreiden met hagel- en stormschadedekking (en andere vormen van neerslag). Indien uw toercaravan een hagelbestendig dak heeft, ontvangt u maar liefst 70% korting op de premie van de hagel- en stormschadedekking.

Rijen in slideshow