geld lenen om schulden af te betalen met bkr

Geld lenen om schulden af te betalen met bkr

U wilt geld lenen om schulden af te betalen met bkr. In dit artikel leg ik uit hoe dit kan, en hoe wij u hierbij kunnen helpen. Geld lenen om schulden af te betalen met bkr kan een manier zijn om kosten te besparen. Wij spreken in dit artikel van leningen met bkr omdat deze verantwoord zijn. Bij leningen zonder bkr zijn de rentepercentages vaak erg hoog waardoor uw kosten alleen maar hoger worden. Over het algemeen zijn er twee verschillende manieren van geld lenen om schulden af te betalen. Deze manieren worden in de tekst hieronder toegelicht.

Geld lenen om schulden af te betalen met bkr: lening oversluiten

Een manier van geld lenen om schulden af te betalen met bkr is een lening oversluiten. Dit kan een eenvoudige manier zijn om kosten te besparen. Bij een lening oversluiten, sluit u een lening met een lage rente af. Vervolgens lost u hiermee een al lopende lening met een hogere rente af. Zo hoeft u alleen nog maar rente te betalen over uw nieuwe, goedkopere lening.

geld lenen om schulden af te betalen

Geld lenen om schulden af te betalen met bkr: leningen samenvoegen

Een andere manier om schulden af te betalen met een lening, is leningen samenvoegen. In deze situatie heeft u meerdere leningen. Deze leningen hoeven niet perse bij een bank te zijn afgesloten. Maar kunnen bijvoorbeeld ook zijn ontstaan door iets te kopen op afbetaling. Voor deze vaak kleinere leningen zijn de rentepercentages erg hoog. Een rente van 14% is geen uitzondering. Wanneer u besluit deze leningen samen te voegen, dan worden deze leningen met een nieuwe lening afgelost. Vervolgens hoeft u alleen nog rente te betalen voor de nieuwe lening. Dit percentage is vaak een stuk lager waardoor de totale rentekosten ook lager zullen uitvallen. Leningen samenvoegen is dus een goede manier van geld lenen om schulden af te betalen met bkr.

Geld lenen om schulden af te betalen met bkr via Amstelgeld

Het is erg belangrijk dat u alleen een lening afsluit om schulden af te betalen als de totale kosten lager worden. Hier kunnen wij u bij helpen. Wanneer u contact met ons opneemt vergelijken wij uw lening(en) met het actuele aanbod van verschillende kredietverstrekkers. Vervolgens adviseren wij u om een nieuwe lening af te sluiten, of uw huidige lening te behouden. Indien u wenst kunnen wij de nieuwe lening voor u afsluiten. Aarzel dus niet en vraag een vrijblijvend advies aan via onderstaande knop, of bel ons direct op telefoonnummer: 033-4610007.

»  Vrijblijvend leenadvies aanvragen
Let op geld lenen kost geld