geld lenen student

Geld lenen student

Geld lenen student. Een studie kan erg duur zijn. Kosten beperken zich helaas niet alleen tot het collegekrediet dat u moet betalen aan de onderwijsinstelling. Boeken en andere studiebenodigdheden zoals bijvoorbeeld een laptop zijn vaak ook erg prijzig. Daarnaast kan het voorkomen dat iemand bijvoorbeeld op kamers gaat om te gaan studeren. Als student ben je vaak druk bezig met studeren. Hierdoor is het wellicht lastig om nog een baantje te hebben naast je studie. Om toch over inkomen te beschikken is een geldlening mogelijk een oplossing.

Geld lenen student, de aanbieders

Er zijn verschillende aanbieders van geldleningen voor studenten. De meeste studenten kiezen voor een lening bij DUO, omdat studenten hier voordelig kunnen lenen. Mocht jij dit niet willen, of hier niet voor in aanmerking komen, dan kunnen andere kredietverstrekkers interessant zijn. Zo kan je overwegen geld te lenen bij Amstelgeld.

Geld lenen student, de mogelijkheden bij Amstelgeld

Het is mogelijk om geld voor een studie of studiebenodigdheden te lenen bij Amstelgeld. Over het algemeen gebeurt dit op twee manieren. Zo kan er gekozen worden voor een persoonlijke lening. In dit geval ontvang je in één keer de benodigde som geld. Hiermee kan je bijvoorbeeld je collegegeld betalen. Vervolgens betaal je maandelijks een vast bedrag dat bestaat uit aflossing en rente. Een ander veel gekozen lening is een doorlopend krediet. Met een doorlopend krediet kan je geld opnemen tot een van tevoren afgesproken bedrag. Dit bedrag kan je overboeken naar je betaalrekening. Wanneer er een bedrag open staat betaal je hier rente over. Met deze lening kan je dus geld opnemen op momenten dat je wat extra geld kan gebruiken. Uiteraard betaal je over leningen altijd rente. Niet lenen is dus het goedkoopste. Echter, is het niet altijd mogelijk om naast je studie te werken. Met Geld lenen student van Amstelgeld kun jij je volledig focussen op je studie.

»  Leningadvies aanvragen

 

Let op geld lenen kost geld