herfinanciering schulden particulier

Herfinanciering schulden particulier

U zoekt een herfinanciering schulden particulier. In dit artikel leg ik uit wat dit is, wat de voordelen zijn en hoe wij u hieraan kunnen helpen.

Herfinanciering schulden particulier

U heeft als particulier schulden en wilt deze herfinancieren. Dit wil zeggen dat u uw openstaande lening(en) omzet naar een andere financiering om de financiële last te verlagen. Over het algemeen zijn er twee manieren om dit te doen. Namelijk leningen samenvoegen of oversluiten. Beide methoden worden hieronder omschreven.

Herfinanciering schulden particulier: lening(en) samenvoegen

Bij het samenvoegen van leningen worden meerdere leningen samengevoegd tot één lening. Het komt vaak voor dat iemand veel (kleinere) leningen heeft openstaan, bijvoorbeeld door het kopen van producten op afbetaling. Deze betalingsmogelijkheid brengt vaak een erg hoge rente tot wel 14% met zich mee. Wanneer u dit soort leningen samenvoegt tot één lening zijn de totale rentekosten vaak een stuk lager. Wanneer u leningen samenvoegt worden uw leningen in één keer afgelost met een nieuwe lening. Vervolgens betaalt u een lagere rente voor uw nieuwe lening tot deze is afgelost. Het samenvoegen van leningen is dus geschikt als herfinanciering schulden particulier.

herfinanciering

Herfinanciering schulden particulier: lening(en) oversluiten

Uw lening oversluiten is een andere methode die geschikt is als herfinanciering schulden particulier. In dit geval heeft u al een lening lopen bij een kredietverstrekker. U komt erachter dat u een lagere rente zou betalen bij een andere kredietverstrekker (bijvoorbeeld door een vergelijking van Amstelgeld!). U kunt er dan voor kiezen om uw lening over te sluiten. Wanneer u dit doet wordt uw huidige lening afgelost met een nieuwe. Vervolgens betaalt u een lagere rente over uw nieuwe lening. Op deze manier is het dus ook mogelijk om, door herfinanciering, te besparen op uw rentekosten.

Hoe kan Amstelgeld helpen met de herfinanciering schulden particulier?

Bij Amstelgeld hebben wij zeer veel ervaring met het regelen van een herfinanciering. Wij kijken op basis van uw persoonlijke situatie, of wij uw lening(en) elders goedkoper kunnen onderbrengen. Uiteraard met behoud of verbetering van de voorwaarden. Klik voor een vrijblijvend advies onderstaande knop. Of neem direct telefonisch contact met on op via telefoonnummer: 033-4610007.

»  Herfinancieringsadvies aanvragen
Let op geld lenen kost geld