Hypotheek - Nieuwe hypotheek

<< Over hypotheken

Of u nou een bestaande woning wilt gaan kopen of een nieuwbouwwoning, tegenwoordig gebeurt dit vrijwel altijd m.b.v. een hypotheek. Een goede moderne hypotheek vormt de basis van uw toekomstige financiële planning. Het kopen van een huis is één van de belangrijkere beslissingen in uw leven. Het aanbod op de hypotheekmarkt is enorm. Een doe het zelf hypotheek via internet is dan ook absoluut niet aan te raden. Amstelgeld zou dan ook eigenlijk geen bestaansrecht hebben zonder goed opgeleide menselijke bemiddelaars die u met raad en daad ter zijde kunnen staan.

Eigen geld
Fiscaal gezien is het ook aantrekkelijk om maximaal te lenen. Het eigen geld, voor zover dit beschikbaar is, kan men beter op een andere manier in de hypotheek verweven.

Lopende Leningen
Bij de meeste banken vormt dit een probleem. Mensen met hoge lopende leningen kunnen hierdoor geen huis meer kopen. Enerzijds hebben ze gelijk, want hoge leningen drukken te zwaar op de maandlasten. Anderzijds dalen uw maandlasten enorm als de leningen worden meegenomen in de hypotheek. Bij Amstelgeld is dit meestal geen probleem. Indien u wilt weten of uw lening in een nieuwe hypotheek overgenomen kan worden, doet u dan een offerte aanvraag of neem even contact op.

2e Hypotheek
Heeft u al een hypotheek lopen en is de boete te hoog om de hypotheek over te sluiten ? Maar u wilt toch geld opnemen voor een verbouwing of iets anders ? Bij Amstelgeld kunt u, indien het inkomen voldoende is, ALTIJD een 2e hypotheek sluiten. Dit ongeacht de waarde van uw woning of eerste hypotheek. Wilt u weten wat uw mogelijkheden zijn, doet u dan een offerte aanvraag of neem even contact op.

Een huis vinden
Voordat u gaat zoeken is het goed om te weten dat indien de koopsom kosten koper is, u hier ca. 9% erbij op moet tellen om te weten wat u minimaal aan hypotheek nodig heeft. Als u heeft berekend wat u globaal maximaal kunt lenen, heeft u een idee tot welke prijsklasse u kunt gaan zoeken.
Om u op weg te helpen, hebben wij de beste sites voor u op een rijtje gezet;
www.funda.nl (van NVM makelaars)
www.woonkrant.nl (van Telegraaf)
www.lmv.nl
www.vbo.nl

Welke factoren kunnen meespelen bij een hypotheek ?
Heeft u uw droomhuis gevonden ?
Dan is de zoektocht naar de beste hypotheek met de laagste maandlasten begonnen. Bij de beste hypotheek in uw situatie dient u met veel zaken rekening te houden.
Hieronder hebben wij een aantal belangrijke zaken voor u op een rijtje gezet;

1. Kunnen wij met onze hypotheek blijven wonen in ons droomhuis als één van ons komt te overlijden?
2. Hoe lang kunnen we de rente het beste vast zetten ?Zijn er optiemogelijkheden ?
3. Kunnen wij in ons droomhuis blijven wonen als één van ons arbeidsongeschikt raakt en een deel van het inkomen weg valt?
4. Hoe zit het met een eventuele beleggingsrisico ?
5. Hoe kan de hypotheek het beste aansluiten op onze toekomstplannen en eventuele kinderen ?
6. Hoe zit het met inkomensontwikkeling in de toekomst ?Moeten we allebei blijven werken? Of kan ik misschien eerder stoppen met werken ?
7. Als ik in de toekomst een erfenis verwacht, hoe kan dit het beste ingepast worden in onze hypotheek?
8. Is de hypotheek met de laagste rente ook de goedkoopste ?
9. Kan ik extra vermogen opbouwen met mijn hypotheek ?Hoe zit dat met de fiscus ?
10. Kan ik mijn spaarloon ook gebruiken ?
11. Als we (in de toekomst) willen verbouwen, hoe kunnen we door nu de juiste maatregelen te nemen straks zoveel mogelijk besparen ?

Zo zijn er nog vele zaken waar rekening mee gehouden dient te worden. Bij het vinden van de beste hypotheek in uw situatie is zoals u begrijpt professionele begeleiding absoluut noodzakelijk. Via Amstelgeld heeft u keus uit een zeer breed aanbod van binnenlandse en buitenlandse geldverstrekkers. In combinatie met de persoonlijke begeleiding bent u dus verzekerd van de beste hypotheek met de laagste maandlasten.

Huis gevonden
Als u een huis gevonden heeft, belt u ons dan. Wij kunnen samen met u de beste plan van aanpak bespreken. Eventueel kunnen wij ook voor u onderhandelen. Volledige aankoopbegeleiding behoort tot de mogelijkheden. Indien u van ons professionele begeleiding krijgt, hoeft u zich nergens zorgen meer om te maken. Wij nemen u alle zorg uit handen. Alle nodige papierwerk wordt door ons geregeld, ook controleren wij voor u de overeenkomsten en aktes en houden belangrijke data voor u in de gaten. Hierbij wordt uiteraard de fiscus en de verzekering niet vergeten.
Neemt u dus even contact op.

Hypotheek Berekenen

Bereken uw maximale hypotheek
(onder voorbehoud van acceptatie)

Waarde huis
Bruto jaarinkomen
Bruto jaarink. partner
Berekenen
Maximale Hypotheek
Hypotheek offerte aanvragen

Bel Mij

Bel Mij Versturen