Hypotheek - Starters hypotheek

Een eerste huis kopen bestaat uit veel regel- en zoekwerk. Wij kunnen je daarbij helpen. De startershypotheek is speciaal voor (jonge) alleenstaanden of stelletjes. Jongeren die hun studie hebben afgerond en begonnen zijn aan een vaste baan. Het ideale moment om te denken aan de koop van een woning. Het is echter niet eenvoudig met al die torenhoge huizenprijzen van tegenwoordig om een geschikte woning te vinden voor een acceptabele prijs.

Daarom bieden wij de Amstelgeld startershypotheek. Een speciale hypotheek waarbij je meer kunt lenen o.b.v. toekomstige salarisgroei. Dat kan al met een MBO diploma. Als je ouders mee willen tekenen kan dat nog meer leenruimte creëren. Ook de mogelijkheden van koopsubsidie wordt bekeken.

De Amstelgeld startershypotheek is het resultaat van de samenwerking tussen Amstelgeld & Falcon (FORTIS).

Leenruimte is zelfs mogelijk tot 130% van de executiewaarde. Ook doorstarters bieden wij uitkomst met deze startershypotheek. Hierbij wordt rekening gehouden met de eventuele overwaarde of restschuld van de huidige woning.

Uiteraard wordt in alle situaties rekening gehouden met huidige lopende consumptieve leningen. Voor zover mogelijk nemen wij deze leningen mee in je nieuwe hypotheek.

Met al die extra leenruimte houden wij de maandlasten wel extra laag, want je inkomen moet nog immers groeien.

Vul hieronder je gegevens in en je ontvangt vrijblijvend een voorstel van onze startershypotheek.

Gegevens Aanvrager  
Gegevens Partner
Gegevens Huidige Woning  
Gegevens Nieuwe Woning  
Aanvullende Informatie