Lening - Algemeen

Amstelgeld is een landelijk werkende kredietbemiddelaar. Door onze samenwerking met tal van kredietaanbieders kunt u profiteren van onze voordelige en betrouwbare leenmogelijkheden.

Doordat rentepercentages, voorwaarden en mogelijkheden per kredietaanbieder verschillen kunnen wij voor u de meest passende mogelijkheden combineren in een voordelige aanbieding. Als klant bent u degene die daar direct van profiteert.

Er komen elke maand vele aanvragen voor een lening binnen bij Amstelgeld. Deze aanvragen worden zeer efficiënt en vooral klantvriendelijk verwerkt. Door onze jarenlange ervaring genieten we veel vertrouwen.

Elke aanbieding wordt geheel vrijblijvend verstrekt en is getoetst aan de Nederlandse leennormen en aan normen van de VFN. Lenen bij Amstelgeld is veilig. Wij zorgen ervoor dat u kunt lenen zonder in de problemen te komen. En u weet precies waar u aan toe bent, ook in de toekomst.

Wanneer u geld wilt lenen, zoekt u een lening die past bij uw persoonlijke situatie en wensen. Nog geen idee welke lening het beste bij u past? Klik dan hier voor meer informatie over soorten leningen. Vanzelfsprekend kan Amstelgeld u hier ook over adviseren.

Direct een aanvraag doen? Klik dan hier en u ontvangt snel de meest voordelige en betrouwbare kredietaanbieding per e-mail of post.

> Vraag direct een aanbieding aan

Lening Berekenen

Bereken uw maximale lening
(onder voorbehoud van acceptatie)
o.b.v. normen Januari 2017

Woonlasten
Netto maandinkomen
Netto maandink. partner
Berekenen
Maximale Lening
Lening offerte aanvragen

Bel Mij

Bel Mij Versturen