Lening - Huiseigenaar Persoonlijke Lening

Wat is een Huiseigenaren Persoonlijke lening?

Heeft u een eigen woning en heeft u geld nodig voor een grote aankoop? Bijvoorbeeld voor een verbouwing. Of een nieuwe auto? Als u kiest voor een Huiseigenaar Persoonlijke Lening weet u precies waar u aan toe bent. Bovendien profiteert u als huiseigenaar van een extra aantrekkelijke rente.

  • Een duidelijke lening: u krijgt het bedrag in één keer in handen
  • Een overzichtelijke lening: u betaalt een vaste rente en een vast maandbedrag
  • Een verantwoorde lening: aan het einde van de looptijd heeft u de lening afgelost en u kunt tussentijds kosteloos extra aflossen

Lening offerte aanvragenU leent een bedrag tussen tot € 75.000,-
Het bedrag dat u wilt lenen, krijgt u in één keer. Het voordeel is dat u precies weet hoeveel u leent en hoeveel u moet terugbetalen. Ook weet u vooraf exact hoe lang de looptijd van de lening is.

Iedere maand betaalt u een vast bedrag
Dit bedrag bestaat uit een deel aflossing en een deel rente. De aflossing staat vast. Ook de hoogte van de rente verandert niet tijdens de periode dat u het geld leent. Afgeloste bedragen kunt u niet opnieuw opnemen.

U mag kosteloos meer aflossen
Als u iedere maand het afgesproken bedrag aflost, heeft u aan het einde van de looptijd de lening helemaal afgelost. U mag ook meer aflossen of de hele lening inlossen. Hiervoor worden geen kosten in rekening gebracht.

De rente kan fiscaal aftrekbaar zijn
Voor het afsluiten van deze lening heeft u geen taxatierapport nodig. Ook hoeft u niet naar de notaris. Bovendien hoeft u het geleende geld niet per se te besteden aan koop, verbouwing of verbetering van de eerste eigen woning. Doet u dat wel, dan kan de rente 10 tot 15 jaar fiscaal aftrekbaar zijn.

Wij geven u advies over verantwoord geld lenen
Past de Huiseigenaar Persoonlijke Lening goed bij uw wensen en bij uw financiële situatie? En welke looptijd past bij het product dat u met de lening wilt aanschaffen? Vraag het aan ons.

Wilt u een Huiseigenaar Persoonlijke Lening aanvragen?
En bent u tussen de 21 en 69 jaar oud en heeft u een eigen woning?


Lening offerte aanvragen
>    Woonverzekeren

<    Woonlenen