Lening - Restschuldfinanciering

Heeft u uw huis met verlies moeten verkopen? Dan heeft u waarschijnlijk een schuld bij uw hypotheekverstrekker. Bij Amstelgeld sluit u op een betrouwbare en voordelige manier een lening af voor uw restschuld. Een duidelijke lening: u krijgt het bedrag in één keer in handen.

  • Een overzichtelijke lening: u betaalt een vaste rente en een vast maandbedrag
  • Een verantwoorde lening: aan het einde van de looptijd heeft u de lening afgelost
  • Rente fiscaal aftrekbaar

Lening offerte aanvragenU leent een bedrag tussen tot € 75.000,-
Het bedrag dat u wilt lenen, krijgt u in één keer. Het voordeel is dat u precies weet hoeveel u leent en hoeveel u moet terugbetalen. Ook weet u vooraf exact hoe lang de looptijd van de lening is.

Iedere maand betaalt u een vast bedrag
Dit bedrag bestaat uit een deel aflossing en een deel rente. De aflossing staat vast. Ook de hoogte van de rente verandert niet tijdens de periode dat u het geld leent. Afgeloste bedragen kunt u niet opnieuw opnemen.

U mag kosteloos meer aflossen
Als u iedere maand het afgesproken bedrag aflost, heeft u aan het einde van de looptijd de lening helemaal afgelost. U kan ook meer aflossen of de hele lening inlossen.

De rente kan fiscaal aftrekbaar zijn
Voor het afsluiten van deze lening heeft u geen taxatierapport nodig. Ook hoeft u niet naar de notaris. De rente is 10 tot 15 jaar fiscaal aftrekbaar.

Wilt u een lening voor restschuld aanvragen?
En bent u tussen de 21 en 69 jaar oud?


Lening offerte aanvragen
>    Woonverzekeren

<    Woonlenen