Lening - Soorten leningen

Welke soorten leningen zijn er?

Wij bieden diverse leningvormen aan. Het is echter situatiespecifiek of een leningsvorm bij u past. Onderstaande treft u enkele van deze leningvormen aan.

> Doorlopend krediet
Dit is een flexibele leenvorm waarbij u geld kunt lenen tot een van tevoren bepaald limiet. U betaalt per saldo alleen rente over het opgenomen bedrag. De rente is over het algemeen lager als bij andere leenvormen.

> Persoonlijke lening
Bij deze leenvorm leent u een vast bedrag. U betaalt een vast bedrag (rente en aflossing) per maand gedurende een vastgestelde periode. U kunt na het aflossen niet meer opnemen. Ook kunt u niet boetevrij aflossen

> Autofinanciering
Een auto kopen doet u vaak na lang oriënteren. Het is immers een dure aankoop die u niet elke dag doet. U probeert uzelf immers te behoeden voor een miskoop. Maar hoe zit het met een eventuele financiering?

> Huiseigenaren lening
Heeft u een eigen huis? En heeft u extra geld nodig voor een grote aankoop of voor een verbouwing? Dan kunt u kiezen uit het Huiseigenaar Doorlopend Krediet of Huiseigenaar Persoonlijke Lening. Wij adviseren u graag.

> Seniorenlening
De Amstelgeld Seniorenlening is speciaal ontwikkeld voor mensen vanaf 58 jaar die een verantwoorde lening willen afsluiten voor bijvoorbeeld die langverwachte reis of nieuwe auto.

Lening offerte aanvragen


Lening Berekenen

Bereken uw maximale lening
(onder voorbehoud van acceptatie)
o.b.v. normen Januari 2017

Woonlasten
Netto maandinkomen
Netto maandink. partner
Berekenen
Maximale Lening
Lening offerte aanvragen

Bel Mij

Bel Mij Versturen