Leningen

  1. Home
  2. /
  3. Leningen

[Aanvragen leningen] [Autolening] [Doorlopend krediet] [Doorlopende lening] [Groene lening] [Persoonlijke lening] [Restschuldlening] [Rood staan lening] [Woonhuis lening]

Amstelgeld is een landelijk werkende kredietbemiddelaar. Door onze samenwerking met tal van kredietaanbieders kunt u profiteren van onze voordelige en betrouwbare leenmogelijkheden.

Doordat rentepercentages, voorwaarden en mogelijkheden per kredietaanbieder verschillen kunnen wij voor u de meest passende mogelijkheden combineren in een voordelige aanbieding. Als klant bent u degene die daar direct van profiteert.

Er komen elke maand vele aanvragen voor een lening binnen bij Amstelgeld. Deze aanvragen worden zeer efficiënt en vooral klantvriendelijk verwerkt. Door onze jarenlange ervaring genieten we veel vertrouwen.

Elke aanbieding wordt geheel vrijblijvend verstrekt en is getoetst aan de Nederlandse leennormen en aan normen van de VFN. Lenen bij Amstelgeld is veilig. Wij zorgen ervoor dat u kunt lenen zonder in de problemen te komen. En u weet precies waar u aan toe bent, ook in de toekomst.

Wanneer u geld wilt lenen, zoekt u een lening die past bij uw persoonlijke situatie en wensen. Nog geen idee welke lening het beste bij u past? Vanzelfsprekend kan Amstelgeld u hier ook over adviseren.

Direct een aanvraag doen? Klik dan hier en u ontvangt snel de meest voordelige en betrouwbare kredietaanbieding per e-mail of post.

Grote aankoop
Heeft u geld nodig voor een grote aankoop (auto, camper, bankstel, tv, etc.)? Als u kiest voor een Huiseigenaar Persoonlijke Lening weet u precies waar u aan toe bent. En u profiteert als huiseigenaar van een extra aantrekkelijke rente.

* Een duidelijke lening: u krijgt het bedrag in één keer
* Een overzichtelijke lening: u betaalt een vaste rente en een vast maandbedrag
* Een verantwoorde lening: aan het einde van de looptijd heeft u de lening afgelost.

Verbouwing
Als u leent voor een verbouwing (keuken, badkamer, energiebesparingen, etc.) is een hypotheek vaak alleen interessant als de verbouwing meer dan € 50.000,- kost. Of als u kiest voor een lange looptijd. In alle andere gevallen is een Persoonlijke Lening de beste optie en profiteert u gewoon 15 jaar van fiscale aftrekbaarheid.

 

»  Direct lening vergelijken

 

 

      

 

 

Let op geld lenen kost geld