Dit is een flexibele leenvorm waarbij u geld kunt lenen tot een van tevoren bepaald limiet. U betaalt per saldo alleen rente over het opgenomen bedrag. De rente is over het algemeen lager als bij andere leenvormen.

 

Heeft u een koopwoning? En wilt u extra geld achter de hand hebben? Dan is het Huiseigenaar doorlopende lening een goede oplossing. Omdat u huiseigenaar bent, leent u tegen een extra aantrekkelijke rente.

    - Een flexibele lening: u bepaalt zelf hoeveel geld u opneemt en extra aflost
    - Een voordelige lening: huiseigenaren lenen tegen een aantrekkelijk tarief
    - Een verantwoorde lening: u kunt kosteloos extra aflossen

U leent een bedrag tot € 75.000,-. U bepaalt zelf of u het hele bedrag ineens opneemt of een gedeelte. U boekt het geld dat u nodig heeft gemakkelijk over naar uw eigen rekening. Dat is flexibel lenen. Als u het krediet niet gebruikt, dan betaalt u ook geen rente. U betaalt alleen rente over het opgenomen bedrag. En heeft u tijdelijk wat extra geld nodig? Dan neemt u weer een bedrag op. Dat is het gemak van een doorlopende lening.

Voor het aflossen van uw lening betaalt u geen kosten. Iedere maand lost u een deel van de lening af. U mag ook meer aflossen dan het afgesproken maandbedrag. Of het hele bedrag ineens aflossen. Er worden daarvoor geen kosten in rekening gebracht. Wij geven u advies over verantwoord geld lenen. Spreekt de flexibiliteit van een doorlopende lening u aan? Wij bekijken graag met u of het krediet past bij uw persoonlijke en financiële situatie.

Wilt u een doorlopende lening aanvragen? En bent u tussen de 21 en 64 jaar oud?

Direct lening berekenen en afsluiten

Advies aanvragen bij Amstelgeld & Assurantiën