Bij een persoonlijke lening leent u een vast bedrag. U betaalt een vast bedrag (rente en aflossing) per maand gedurende een vastgestelde periode. U kunt na het aflossen niet meer opnemen. Ook kunt u niet boetevrij aflossen.

Waarom een persoonlijke lening?

Heeft u een eigen woning en heeft u geld nodig voor een grote aankoop? Bijvoorbeeld voor een verbouwing. Of een nieuwe auto? Als u kiest voor een Huiseigenaar Persoonlijke Lening weet u precies waar u aan toe bent. Bovendien profiteert u als huiseigenaar van een extra aantrekkelijke rente.

    - Een duidelijke lening: u krijgt het bedrag in één keer in handen
    - Een overzichtelijke lening: u betaalt een vaste rente en een vast maandbedrag
    - Een verantwoorde lening: aan het einde van de looptijd heeft u de lening afgelost en u kunt tussentijds kosteloos extra aflossen

U leent een bedrag tussen tot € 75.000,-. Het bedrag dat u wilt lenen, krijgt u in één keer. Het voordeel is dat u precies weet hoeveel u leent en hoeveel u moet terugbetalen. Ook weet u vooraf exact hoe lang de looptijd van de lening is. Iedere maand betaalt u een vast bedrag. Dit bedrag bestaat uit een deel aflossing en een deel rente. De aflossing staat vast. Ook de hoogte van de rente verandert niet tijdens de periode dat u het geld leent. Afgeloste bedragen kunt u niet opnieuw opnemen.

U mag kosteloos meer aflossen. Als u iedere maand het afgesproken bedrag aflost, heeft u aan het einde van de looptijd de lening helemaal afgelost. U mag ook meer aflossen of de hele lening inlossen. Hiervoor worden geen kosten in rekening gebracht. De rente kan fiscaal aftrekbaar zijn. Voor het afsluiten van deze lening heeft u geen taxatierapport nodig. Ook hoeft u niet naar de notaris. Bovendien hoeft u het geleende geld niet per se te besteden aan koop, verbouwing of verbetering van de eerste eigen woning. Doet u dat wel, dan kan de rente 10 tot 15 jaar fiscaal aftrekbaar zijn.

Wij geven u advies over verantwoord geld lenen. Past de persoonlijke Lening goed bij uw wensen en bij uw financiële situatie? En welke looptijd past bij het product dat u met de lening wilt aanschaffen? Vraag het aan ons.

 

Wilt u een Persoonlijke Lening aanvragen? En bent u tussen de 21 en 74 jaar oud?

Direct lening berekenen en afsluiten

Advies aanvragen bij Amstelgeld & Assurantiën