Restschuldlening

  1. Home
  2. /
  3. Leningen
  4. /
  5. Restschuldlening

Restschuldlening of restschuldfinanciering. De restschuldlening is er om de schuld in te lossen die ontstaan is ná de verkoop van uw woning. U heeft uw woning verkocht, maar u zit nog steeds met een openstaande hypotheekschuld, omdat het verkoopbedrag van uw woning lager is dan de hypotheek. Het is niet ongewoon om een restschuldlening of restschuldfinanciering te hebben. Veel mensen hebben hiermee te kampen. Indien u ook tegen een restschuld aanleunt, vraag dan de restschuldlening aan van Amstelgeld Leningen.

Net als bij een verbouwing is een Persoonlijke Lening de beste optie als u een restschuld na verkoop heeft. U profiteert als huiseigenaar van een extra aantrekkelijke rente en u kunt de rente 15 jaar lang fiscaal aftrekken.

* Extra aantrekkelijke rente
* Rente kan fiscaal aftrekbaar zijn
* Vaak goedkoper en makkelijker dan een hypotheek

Heeft u uw huis met verlies moeten verkopen? Dan heeft u waarschijnlijk een schuld bij uw hypotheekverstrekker. Bij Amstelgeld sluit u op een betrouwbare en voordelige manier een lening af voor uw restschuld. Een duidelijke lening: u krijgt het bedrag in één keer in handen.

* Een overzichtelijke lening: u betaalt een vaste rente en een vast maandbedrag
* Een verantwoorde lening: aan het einde van de looptijd heeft u de lening afgelost
* Rente fiscaal aftrekbaar

U leent een bedrag tussen tot € 75.000,-. Het bedrag dat u wilt lenen, krijgt u in één keer. Het voordeel is dat u precies weet hoeveel u leent en hoeveel u moet terugbetalen. Ook weet u vooraf exact hoe lang de looptijd van de lening is.

Iedere maand betaalt u een vast bedrag. Dit bedrag bestaat uit een deel aflossing en een deel rente. De aflossing staat vast. Ook de hoogte van de rente verandert niet tijdens de periode dat u het geld leent. Afgeloste bedragen kunt u niet opnieuw opnemen.

U mag kosteloos meer aflossen. Als u iedere maand het afgesproken bedrag aflost, heeft u aan het einde van de looptijd de lening helemaal afgelost. U kan ook meer aflossen of de hele lening inlossen.

De rente kan fiscaal aftrekbaar zijn. Voor het afsluiten van deze lening heeft u geen taxatierapport nodig. Ook hoeft u niet naar de notaris. De rente is 10 tot 15 jaar fiscaal aftrekbaar.

Wilt u een lening voor restschuld aanvragen? En bent u tussen de 21 en 69 jaar oud?

 

»   Direct lening berekenen en afsluiten

 

»   Advies aanvragen bij Amstelgeld

 

Let op geld lenen kost geld