doorlopend krediet

Rood staan lening

  1. Home
  2. /
  3. Leningen
  4. /
  5. Rood staan lening

Rood staan is erg duur. De banken hanteren voor rood staan een hoge rente. Los uw roodstand op uw betaalrekening op met een rood staan lening. De rood staan lening heeft een veel lagere rente en biedt u de mogelijkheid weer een positief dragend saldo op uw betaalrekening te realiseren. Heeft u een rood stand en wilt u minder betalen voor deze roodstand? Vraag dan de rood staan lening aan bij Amstelgeld Leningen.

Wilt u wat extra geld achter de hand hebben? Dan is een Huiseigenaar Doorlopend Krediet een goede oplossing. U leent als huiseigenaar dan tegen een extra aantrekkelijke rente.

Als u het krediet niet gebruikt, dan betaalt u ook geen rente. U betaalt alleen rente over het opgenomen bedrag. En heeft u tijdelijk wat extra geld nodig? Dan neemt u weer een bedrag op. Dat is het gemak van een Huiseigenaar Doorlopend Krediet.

Voor het aflossen van uw lening betaalt u geen kosten. Iedere maand lost u een deel van de lening af. U mag ook meer aflossen dan het afgesproken maandbedrag. Of het hele bedrag ineens aflossen. Er worden daarvoor geen kosten in rekening gebracht.

Wij geven u advies over verantwoord geld lenen. Spreekt de flexibiliteit van een Huiseigenaar Doorlopend Krediet u aan? Wij bekijken graag met u of het krediet past bij uw persoonlijke en financiële situatie.

 

»   Direct lening berekenen en afsluiten

 

»   Advies aanvragen bij Amstelgeld

 

Let op geld lenen kost geld