Woonhuis lening

  1. Home
  2. /
  3. Leningen
  4. /
  5. Woonhuis lening

Heeft u een eigen huis? En heeft u extra geld nodig voor een grote aankoop of voor een verbouwing? Dan kunt u kiezen uit de volgende Woonhuis Lening: het Huiseigenaar Doorlopend Krediet of Huiseigenaar Persoonlijke Lening. Wij adviseren u graag.

Voor veel zaken als een verbouwing, aanleggen van een tuin of restschuld is een doorlopend krediet of persoonlijke lening goedkoper dan een hypotheek. Ook voor grote aankopen zoals een vakantiehuis, camper, auto of tv is een woonlening voordeliger. Een huiseigenaar krijgt namelijk een extra aantrekkelijke rente. En bij verbetering van de eigen woning en restschuld is de rente ook nog fiscaal aftrekbaar. Bij een woonlening betaalt u geen notaris- en taxatiekosten en kunt u kiezen voor een kortere looptijd. Zo bent u sneller schuldenvrij. Kiest u voor een woonlening of voor een hypotheek? Vraag vrijblijvend een aanbieding aan. Wij helpen u graag met uw keuze.

* Extra aantrekkelijke rente
* Rente kan fiscaal aftrekbaar zijn
* Vaak goedkoper en makkelijker dan een hypotheek

Als u leent voor een verbouwing (keuken, badkamer, energiebesparingen, etc.) is een hypotheek vaak alleen interessant als de verbouwing meer dan € 50.000,- kost. Of als u kiest voor een lange looptijd. In alle andere gevallen is een Persoonlijke Lening de beste optie en profiteert u gewoon 15 jaar van fiscale aftrekbaarheid.

Heeft u een eigen woning en wilt u wat extra geld achter de hand hebben? Dan is een Huiseigenaar Doorlopend Krediet een goede oplossing. U leent als huiseigenaar dan tegen een extra aantrekkelijke rente.

Heeft u geld nodig voor een grote aankoop (auto, camper, bankstel, tv, etc.)? Als u kiest voor een Huiseigenaar Persoonlijke Lening weet u precies waar u aan toe bent. En u profiteert als huiseigenaar van een extra aantrekkelijke rente.
* Een duidelijke lening: u krijgt het bedrag in één keer
* Een overzichtelijke lening: u betaalt een vaste rente en een vast maandbedrag
* Een verantwoorde lening: aan het einde van de looptijd heeft u de lening afgelost.

 

»   Direct lening berekenen en afsluiten

 

»   Advies aanvragen bij Amstelgeld

 

Let op geld lenen kost geld