Groep motorrijders op een chopper

Motorverzekering nodig?

Motorverzekering nodig?

Premie berekenen

Motorverzekering Unigarant

De beste motorverzekering via Amstelgeld bij logo Unigarant

Met de motorverzekering van Unigarant heeft u een uitgebreide keuze in het samenstellen van uw verzekering, te beginnen met de WA-dekking. De motorverzekering biedt uitstekende voorwaarden en dat tegen een zeer aantrekkelijke premie.

Motorverzekering Unigarant specificaties

  • Internetkorting: besparen via Internetverzekeren.nl!
  • Dekking op maat
  • Direct online verzekeren
  • Tot 80% no-claimkorting
  • Tevredenheidsgarantie: 14 dagen bedenktijd

Premie berekenen

Soorten motorverzekering unigarant

WA (wettelijke aansprakelijkheid)

Deze dekking is wettelijk verplicht. Onder deze dekking valt alleen schade die u met uw motor aan anderen toebrengt. Schade is bij Unigarant verzekerd tot een bedrag per gebeurtenis van EUR 2.500.000 voor materiƫle schade en EUR 5.000.000 voor schade aan personen (letselschade).

WA + diefstal

Met de WA + diefstalverzekering is uw motor voorzien van de WA-dekking voor schades aan derden, terwijl uw eigen motor is verzekerd tegen de risico's van schade door diefstal, brand, diefstal, storm, natuurramp en hagel. Voor deze risico's is ook motorkleding tot EUR 1.000 meeverzekerd. Diefstalschade van motorkleding is uitsluitend verzekerd indien ook de gehele motorfiets is gestolen. Een ART-slot categorie 4 is verplicht. Motoren met een waarde tussen de EUR 12000 en EUR 16000 dienen met een goedgekeurd ART categorie 4 slot aan een ART goedgekeurd muur- of grondanker te worden bevestigd. Motoren met een waarde van meer dan EUR 16.000 dienen te worden gestald in een afgesloten ruimte.

WA + diefstal en aanrijding

Met WA, diefstal en aanrijding is uw motor voorzien van de WA-dekking voor schades aan derden, terwijl uw eigen motor is verzekerd tegen de risico's van schade door diefstal, brand, storm, natuurramp, hagel en alle schade ontstaan door (eenzijdige) aanrijding. Voor deze risico's is ook motorkleding tot EUR 1.000 meeverzekerd.

WA + diefstal, aanrijding en plusdekking

De gedekte risico's zijn gelijk aan de risico's die verzekerd zijn bij een WA, diefstal en aanrijdingsdekking. Met de plusdekking heeft u een gunstige schaderegeling bij totaal verlies. Bij totaal verlies in de eerste 3 jaar na aanschaf van de motor krijgt u de aanschafwaarde vergoed, met een maximum van EUR 25.000. Met de plusdekking is uw motorkleding tot EUR 1.500 3 jaar lang tegen aanschafwaarde verzekerd.