Een geparkeerde oldtimer

Oldtimerverzekering nodig?

Premie berekenen

Oldtimerverzekering Unigarant

De beste oldtimerverzekering via Amstelgeld van logo Unigarant

De oldtimerverzekering van Unigarant kan worden afgesloten voor auto's die 25 jaar of ouder zijn en minder dan 7.500 kilometer per jaar rijden. De bestuurder dient minimaal 25 jaar te zijn. Om voor de oldtimerverzekering in aanmerking te komen dient u een auto voor dagelijks gebruik te bezitten. De auto voor dagelijks gebruik moet (binnen 12 maanden) bij Unigarant verzekerd zijn.

Oldtimerverzekering Unigarant specificaties

  • Scherpe premie
  • Direct online verzekeren
  • Casco dekking op basis van taxatierapport
  • Tevredenheidsgarantie: 14 dagen bedenktijd

Premie berekenen

Soorten oldtimerverzekering unigarant

WA (wettelijke aansprakelijkheid)

Als eigenaar van een motorvoertuig bent u wettelijk verplicht uw auto te verzekeren tegen wettelijke aansprakelijkheid (WA). Dit betekent dat u gedekt bent voor schade die uw auto aan een ander toebrengt, per gebeurtenis tot een bedrag van EUR 2.500.000 voor materiƫle schade en tot EUR 5.000.000 voor schade aan personen. U bent niet gedekt voor de schade aan uw eigen voertuig bij een ongeval waarbij u de veroorzaker bent of bij schade door een onheil zonder tegenpartij (bijvoorbeeld storm of ruitschade).

WA + volledig casco

Deze verzekering dekt naast WA ook schade aan uw eigen voertuig als gevolg van brand, diefstal, storm, natuurrampen en aantoonbare botsingen met dieren. Als extra wordt ook bij schade aan uw eigen voertuig door aanrijding (zelfs als u de veroorzaker bent) of vandalisme de cascowaarde vergoed.

Verhaalrechtsbijstand motorvoertuigen

U kunt wel gelijk hebben, maar krijgt u ook gelijk? Met de verhaalsrechtsbijstandsverzekering staat u altijd sterk als u schade op een ander wilt verhalen. Unigarant voert gratis onderzoek uit naar de schuldvraag, laat expertise verrichten en voert de bijbehorende correspondentie.

Schadeverzekering voor inzittenden

Een ongeluk ligt overal op de loer. De schadeverzekering voor inzittenden van Unigarant voorziet in het vergoeden van de werkelijk geleden schade met blijvende invaliditeit. Vergoed worden onder andere de kosten van speciale aanpassingen, medische behandelingen en inkomstenderving.