Filosofie

  1. Home
  2. /
  3. Over ons
  4. /
  5. Filosofie

Meer mogelijk
Amstelgeld is al jarenlang gespecialiseerd in leningen en verzekeringen. Wij kijken naar alle mogelijkheden in uw persoonlijke situatie. En wij houden rekening met eventuele risico’s voor u. Ook zijn wij op de hoogte van de acceptatiecriteria van de banken waarmee wij samenwerken. Hierdoor weten wij welke bank voor u het meest gunstig is. Of welke verzekeringsmaatschappij de beste dekking voor u biedt tegen de voordeligste prijs.

Voordelig
Amstelgeld werkt samen met een groot aantal banken en verzekeraars. Door goede selectie en bundeling van inkoopkracht bieden wij u de meest voordelige en persoonlijke kredietaanbieding en/of verzekeringen. Amstelgeld is volledig onafhankelijk en niet gebonden aan welke bank of verzekeringsmaatschappij dan ook.

Snelle afhandeling
Amstelgeld is persoonlijk én efficiënt. Onze medewerkers zijn betrokken, goed opgeleid en deskundig. Hierdoor heeft u snel een aanbieding in huis en kan de uitbetaling van uw krediet ook goed en binnen korte tijd afgehandeld worden. Of uw nieuwe verzekeringen kunnen snel ingaan.

Veilig en vertrouwd
Amstelgeld werkt alleen samen met Nederlandse banken met vergunning en gerenommeerde verzekeringsmaatschappijen. Elke kredietaanbieding wordt getoetst op betaalbaarheid nu en in de toekomst. Een veilig idee! En alle verzekeringen worden gecheckt op voorwaarden. Dus heeft u een keer schade dan wordt alles geregeld.

Deskundig en persoonlijk
Amstelgeld beschikt over alle vergunningen en is tevens aangesloten bij klachteninstituut Kifid. Daarnaast zijn alle medewerkers van Amstelgeld goed opgeleid en deskundig en getoetst op integriteit en betrouwbaarheid. Betrokken bij u en kennis van zaken!

Goed bereikbaar
Amstelgeld is bereikbaar via haar website, per e-mail en telefoon. Onze medewerkers staan u graag te woord en/of beantwoorden uw e-mail vanuit onze vestiging aan de Algolweg 15 te Amersfoort.

 

Let op geld lenen kost geld