studentenlening

Studentenlening

U overweegt een studentenlening. Misschien wilt u deze lening voor u zelf, als investering in uw eigen toekomst. Of wenst u juist een lening voor uw kinderen zodat zij kunnen gaan studeren.

Wat is een studentenlening

Studeren is erg duur. Niet alleen de onderwijsinstelling zelf kost geld. Ook boeken en andere benodigdheden zoals bijvoorbeeld een laptop kunnen erg duur zijn. Niet iedereen beschikt over de middelen om dit te kunnen financieren. Om toch te kunnen studeren kan een studentenlening worden afgesloten. Dit is een geldlening die als doel heeft een studie te financieren.

Studentenlening bij Amstelgeld

Een lening om te studeren vindt meestal plaats in de vorm van een persoonlijke lening of een doorlopend krediet. Bij een persoonlijke lening ontvangt de lener in één keer een overeengekomen som geld. In dit geval om de studie te financieren. Bij een doorlopend krediet kan de lener tot een van tevoren opgenomen bedrag opnemen. Overweegt u een geldlening? neem dan contact met ons op, dan helpen wij u met het afsluiten van een voordelige lening!

Let op geld lenen kost geld