Verzekering - Soorten verzekeringen

Welke soorten verzekeringen zijn er?

Wij bieden diverse verzekeringen aan. Het is echter situatiespecifiek welke verzekering bij u past. Onderstaande treft u enkele van deze verzekeringen aan.

> Pakketverzekering
Al uw verzekeringen in één voordelig pakket, bij 1 aanspreekpunt. Sluit al uw gewenste verzekeringen bij ons af in één pakketvorm, zodat u het meest voordelig uit bent. Wij onderzoeken al uw huidige verzekeringen en nemen deze tegen een lagere premie over. Onze vergelijking is vrijblijvend en gratis.

> Autoverzekering
De autoverzekering is er om de waarde van uw auto veilig te stellen. Autoschade is een veelvoorkomend probleem en het geeft dus een gerust gevoel als u een autoverzekering heeft lopen bij Amstelgeld Verzekeringen. Bij schade regelt Amstelgeld alles voor u.

> Opstalverzekering
Uw huis/appartement/boot wilt u graag veilig stellen. Een opstalverzekering is van belang indien uw woning verwoest wordt door bijvoorbeeld brand.

> Inboedelverzekering
De inboedelverzekering is er om de waarde van uw inboedel veilig te stellen. Bijvoorbeeld bij inbraak. Een veilig idee!

> Aansprakelijkheidsverzekering
De aansprakelijkheidsverzekering beschermt u wanneer u bijvoorbeeld schade moet vergoeden die u of een van uw familieleden heeft veroorzaakt. Denkt u bijvoorbeeld aan een bal door de ruit van de buurman.

> Rechtsbijstandverzekering
Heeft u direct aan advocaat nodig, want uw baas wilt bijvoorbeeld van u af? Of uw buren klagen u aan?

> Uitvaartverzekering
Waarschijnlijk denkt u liever niet aan uw uitvaart. Maar voorkom een dure verrassing voor uw nabestaanden. Met een uitvaartverzekering weet u zeker dat er direct geld beschikbaar is om uw uitvaart te financieren.

> Overlijdensrisicoverzekering
Met een overlijdensrisicoverzekering zorgt u voor een financieel vangnet voor uw gezin indien u komt te overlijden.

> Reisverzekering
De reisverzekering is er om u en uw bezittingen te beschermen als u op reis gaat. Zonder zorgen op vakantie.

> Zorgverzekering
De Zorgverzekering vergoedt zorg die medisch noodzakelijk is. Bijvoorbeeld zorg als u ziek wordt en naar het ziekenhuis moet, of zorg door uw huisarts. Iedereen in Nederland van 18 jaar en ouder is wettelijk verplicht een basisverzekering te hebben.

Vergelijk, Stap over en Bespaar


Bel Mij

Bel Mij versturen