Eurobiljetten met een vergrootglas erboven

Lenen: Een Gids voor Financiële Flexibiliteit

Bij het nastreven van financiële doelen of het overbruggen van onvoorziene uitgaven kan lenen een waardevol instrument zijn. Maar voordat u een lening afsluit, is het essentieel om goed geïnformeerd te zijn over de verschillende opties die beschikbaar zijn. Hier bij Amstelgeld willen we u helpen bij het begrijpen van de verschillende vormen van leningen en hoe ze kunnen worden gebruikt om uw financiële behoeften te ondersteunen.

Ontdek uw financiële mogelijkheden: klik op de button om uw lening te berekenen.

Verschillende soorten leningen

 

Autolening

Autolening

Een autolening is bedoeld om de aankoop van een voertuig te financieren. Met een autolening kunt u het volledige aankoopbedrag van de auto lenen en dit vervolgens in vaste maandelijkse termijnen terugbetalen, vaak met een vast rentepercentage.

Bereken uw lening

Doorlopend Krediet

Doorlopend Krediet

Een doorlopend krediet biedt flexibiliteit doordat u geld kunt opnemen tot een bepaald maximumbedrag, bekend als de kredietlimiet. U betaalt alleen rente over het opgenomen bedrag en kunt het afgeloste bedrag opnieuw opnemen.

Bereken uw lening

Groene Lening

Groene Lening

Een groene lening is specifiek bedoeld voor de financiering van milieuvriendelijke investeringen, zoals zonnepanelen, isolatie of een energiezuinige verwarmingsinstallatie. Vaak worden deze leningen tegen gunstige rentetarieven aangeboden om duurzame investeringen te stimuleren.

Bereken uw lening

Keukenlening

Keukenlening

Een keukenlening is gericht op het financieren van een nieuwe keukeninstallatie of renovatie. Dit kan een specifieke lening zijn die wordt aangeboden door keukenleveranciers of algemene leningen die kunnen worden gebruikt voor huisverbeteringsprojecten.

Bereken uw lening

Persoonlijke Lening

Persoonlijke Lening

Een persoonlijke lening biedt een vast bedrag dat in één keer wordt uitbetaald en vervolgens in vaste maandelijkse termijnen wordt terugbetaald. Het kan worden gebruikt voor verschillende doeleinden, zoals het consolideren van schulden, het financieren van een bruiloft of het doen van grote aankopen.

Bereken uw lening

Restschuldlening

Restschuldlening

Een restschuldlening kan worden gebruikt om de restschuld op een woning te financieren wanneer de verkoopprijs lager is dan de hypotheekschuld bij de verkoop van een huis.

Bereken uw lening

Rood Staan Lening

Rood Staan Lening

Rood staan op een betaalrekening is een vorm van kortlopend krediet waarbij u tijdelijk meer geld kunt uitgeven dan u op uw rekening heeft staan. Dit kan handig zijn voor onvoorziene uitgaven, maar de rentetarieven kunnen hoog zijn, dus het is verstandig om het slechts voor korte perioden te gebruiken.

Bereken uw lening

Woonhuislening

Woonhuislening

Een woonhuislening, vaak bekend als een hypotheek, is een lening die wordt gebruikt om een huis te kopen. Het huis dient als onderpand voor de lening, waardoor het een veilige vorm van lenen is voor financiële instellingen en vaak lagere rentetarieven biedt dan andere vormen van leningen.

Bereken uw lening

Let op! Geld lenen kost geld!

Bij het overwegen van een lening is het van cruciaal belang om de voorwaarden zorgvuldig te lezen, de rentetarieven te vergelijken en te zorgen dat de lening past bij uw financiële situatie en doelstellingen. Als u meer wilt weten over welke lening het beste bij u past, staan onze deskundige adviseurs klaar om u te helpen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie!

Rijen in slideshow