CLAIM OR NO CLAIM VERZEKERING

graphic-airplane-side

Veel mensen vallen terug op hun autoverzekering zodra er zich een (kleine) schade heeft voorgedaan.

Gebotste auto's

Claim or no claim

Elke keer dat u claimt zullen uw schadevrije jaren worden aangetast. Dit betekent dat uw opgebouwde bonus malus no claim korting in het gedrang raakt. U kan per claim behoorlijk wat percentage aan maandelijkse korting op uw autoverzekering verliezen.

Is claimen wel slim?

Het is belangrijk dat u bij elke schade het volgende afweegt: ?kan ik het uit eigen portemonnee betalen? Of spreek ik mijn autoverzekering aan en verlies ik een deel van de opgebouwde no claim korting?. In andere woorden, hoeveel waarde hecht ik aan mijn opgebouwde schadevrije jaren? De keuze is aan u!

Cookie melding

Wij gebruiken cookies om het inloggen op onze website te vergemakkelijken en uw instellingen en voorkeuren te onthouden. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief aantasten.

Ik ga akkoord